pondelok 4. novembra 2019

Obľúbený vedomostný kvíz už aj v Galante

Už vo štvrtok, 14. novembra 2019, sa uskutoční 1. Lubokvíz v Bare Archive!


Vieš… ???  Cez ktoré hlavné mesto sveta preteká rieka Tigris? Z ktorej krajiny Britských ostrovov pochádza herec Sean Connery? Prvého apríla ktorého roku spustil Google LLC službu Gmail? Koľko percent oprávnených voličov sa zúčastnilo druhého kola prezidentských volieb 2019 v SR? Ktorý slovenský hokejista sa ako jediný postavil v pästiarskom súboji na ľade NHL Zdenovi Chárovi ?
Od športu, cez umenie, filozofiu, biológiu, chémiu, geografiu, matematiku, ekonomiku, strojárstvo, dejiny, literatúru, filmy až po popkultúrne záležitosti a šoubiznis.
Niektoré otázky z kvízov sú založené iba na vizuálnej stránke. Projektor zobrazí maľbu, obraz, vlajku, sochu, logo firmy či inštitúcie alebo fotografiu osoby – a tímy majú napísať názov diela, jeho autora, názov krajiny, celé meno osoby alebo spoločnosti. Niektoré otázky sú zasa zvukové: vtedy treba uhádnuť meno interpreta a názov piesne, prípadne meno osobnosti na základe nejakého konkrétneho verejného prejavu. Niektoré kvízy sa vyslovene špecializujú na určitú tematiku, napríklad na svet Harryho Pottera.
Pravidlá:
Súťaží sa v 4-7 členných tímoch.
V 7 kolách vás čaká 50 súťažných otázok z rôznych tém.
Tímy odpovedajú na odpoveďové hárky, ktoré sú zbierané a priebežne vyhodnocované po každom súťažnom kole. Každý tím sa musí dopracovať k jednej spoločnej odpovedi
Samozrejme, v rámci fair-play je zakázané používať mobily, tablety a iné pomocné zariadenia.
Vezmite svojich kamarátov a známych a príďte si otestovať svoje vedomosti v súťaži tímov pre všetkých vo veku 15-99 rokov.
Prihlasovanie a akékoľvek otázky môžete smerovať správou na FB, telefonicky, alebo osobne v bare Archive.
Štartovné sú 3 € na osobu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára