utorok 23. januára 2018

Veľká degustácia moravských vín 21. februára 2018

Morava má výborné predpoklady pre výrobu vína. Vznikajú tu skvelé biele vína so zaujímavým spektrom vôní, korenistosti a mineralitou, ktorá sa prejavuje hlavne pri vyšších líniách producentov. Súhru vôní a chutí podčiarkujú svieže kyseliny. Rovnako k Morave patria elegantné červené vína. Ich chuťovému prejavu nikdy nechýbala príjemná zemitosť a ovocný charakter. Vďaka moderným technologickým postupom sa moravské vína stávajú harmonickejšie, jemnejšie. Juhomoravská krajina a jej unikátne prírodné podmienky vytvárajú základ pre jedinečný a pritom rôznorodý charakter tunajších vín. 
Vybrali sme pre vás na mesiac február do Veľkej degustácie moravských vín popredné osobnosti svojho regiónu. Traja vinári, tri rôzne prístupy, jeden princíp kvality. 
Vinařství Volařík - Mikulov, Vinařství Gala - Bavory a Vinařství Baláž - Dolní Dunajovice budú našim hosťom predstavovať svoj vinársky kumšt 21. februára 2018 o 19:00 v priestoroch baru Archive.
Degustovať a porovnávať budeme 12 vín, 3 výrobcovia po 4 vzorky. Prezentovať bude vždy zástupca priamo z vinárstva. Vyhodnotíme aj šampióna degustácie na základe vášho hlasovania a prebehne losovanie, kde si výherca odnesie niečo chutné vo fľaši...

Lístok v cene 20€ je možné zakúpiť v Archive. Zahŕňa degustáciu 12 vzoriek vína a něco k snětku :-)


1 komentár:

  1. How to play the famous Pai Gow poker game with a friend
    How to play the famous Pai Gow poker game 바카라 사이트 with a friend. In many American 바카라 casinos, the practice 1xbet korean of drawing a card is so practiced that there is no

    OdpovedaťOdstrániť